-->

Godkända för serviceinsatser inom "Fritt val hemtjänst" – LOV!

Kontakta oss för att veta mer!

Telefon: 0451 700 103​

Om Allt Rent i Hässleholm

Vi har lång livserfarehet och arbetslivserfarehet, vilket gör oss unika i alla möten med våra kunder. Hos oss är det DU, som kund, som står i centrum. Vi är lyhörda för dina önskemål och behov. För oss är ingen fråga för stor eller svår. Vi har alltid nära samarbete med kunden och anhöriga.

En trygg verksamhet

Det är samma ansikten du möter varje gång, detta för personlig trygghet.

Vi tillhandahåller full städutrustning om inga andra önskemål finns. Vi erbjuder rutavdrag på våra tjänster inom storstäd, veckostäd, flyttstäd, fönsterputsning och trädgårdskötsel.

​Vårt mål är nöjda kunder

Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg nog att framföra dina synpunkter och eventuella klagomål direkt till oss, detta för att vi ska kunna höja kvaliteten på vårt arbete. ​Skulle du av någon anledning inte vilja framföra det direkt, är du välkommen att kontakta ansvarig per telefon eller brev.

Hur kan vi hjälpa dig?​

 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Hur arbetar Allt Rent?

Geografiskt arbetsområde

Hela Hässleholms kommun.

Personal och kompetens

Vi har lång erfarenhet av kundbemötande. Kompetenser som undersköterska, socialt arbete samt lokalvårdsutbildning, SRY. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Kvalitetsarbete

Vi arbetar ständigt med att förbättra kvaliteten på vårt arbete med till exempel kompetenshöjande vidareutbildning, systematisk dokumentering av verksamheten.

Som riktlinje använder vi ISO 9001.

★ ★ ★ ★ ★

​5 / 5 stjärnor av 3 recensioner på ​Fac​ebook

KontorStider

Måndag - Fredag:

9.00 - 17.00

adress

Allt Rent i Hässleholm,

Södra Kringelvägen 2​

Kontaktinformation