-->

Godkända för serviceinsatser inom "Fritt val hemtjänst" – LOV!

Kontakta oss för att veta mer!

Telefon: 0451 700 103​

En städfirma i Hässleholm som alltid levererar goda resultat

Vår städfirma i Hässleholm ser till att du som kund får det du önskar

Vi är en erfaren städfirma i Hässleholm, som har lång arbetslivserfarenhet och drivs av att göra ett så gott jobb som möjligt för våra kunder. För oss är det viktigt att bygga upp en relation mellan kund och företag. Vi ser därför till att du som kund trivs med vår lokalvårdare, trivs med städningen och känner att kommunikationen funkar. Ett starkt förtroende är A och O och att du som kund är nöjd, värdesätts mycket i vår städfirma i Hässleholm.

Städfirma i Hässleholm – Inget arbete är för stort eller för litet

I vår städfirma i Hässleholm utför vi alla typer av städning, eller det som önskas av kund. Vi erbjuder helhetslösningar till alla våra kunde och det just du är i behov av, ser vi till att lösa! Vi utför bland annat hemstädning, storstädning, veckostädning, flyttsädningning, fönsterputsning, assistans och trädgårdsskötsel. Det som gör att många väljer just vår städfirma i Hässleholm är för att de känner sig trygga med att ge oss ansvaret och vet att vi kommer att göra ett bra jobb.

Kontakta vår städfirma i Hässleholm

Alla vill ha det rent hemma, på kontoret eller kanske med assistans. Vår städfirma i Hässleholm tar hand om allting och vi erbjuder helhetslösningar. Vi är SRY-utbildade med goda kunskaper inom flera områden samt lång erfarenhet inom branschen. Med hjälp av vår städfirma i Hässleholm, kan du spara hur mycket tid som helst samtidigt som det blir kliniskt rent. Kontakta oss idag och begär en kostnadsfri offert. Vi tar snabbt fram en lösning för just dina behov!

Hur kan vi hjälpa dig?​

 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

★ ★ ★ ★ ★

​5 / 5 stjärnor av 3 recensioner på ​Fac​ebook

KontorStider

Måndag - Fredag:

9.00 - 17.00

adress

Allt Rent i Hässleholm,

Södra Kringelvägen 2​

Kontaktinformation