-->

Godkända för serviceinsatser inom "Fritt val hemtjänst" – LOV!

Kontakta oss för att veta mer!

Telefon: 0451 700 103​

Professionell assistans i Hässleholm för ett lättare liv

Vi ger dig assistans i Hässleholm, i viktiga skeden i livet

Vi hjälper till att underlätta vardagen med assistans i Hässleholm. Det är inte alltid lätt att hänga med på alla ärenden som man behöver gå på. Det kan vara till exempel att man är gammal, sjuk eller skadad som gör att det behövs lite extra hjälp i vardagen. Vi har assistans i Hässleholm, som hjälper dig med ärenden, som till exempel att gå till banken, träffa släkt eller kanske följa med till din favoritförening. Med hjälp av assistans i Hässleholm ser vi till att du inte missar någon del av livet utan kan leva det fullt ut så länge du vill.

Oavsett vilken situation det handlar om kan vi bidra med assistans i Hässleholm

Assistans är någonting som kan vara svårt att ta till sig i början eftersom alla vill vara självständiga så länge som möjligt. Oroa dig inte, det är normalt och vi har hjälpt många människor till ett bättre liv. Med vår assistans i Hässleholm tycker vi det är viktigt att du som kund ska känna dig trygga, därför lägger vi ner mycket tid på att bygga en god relationen mellan oss.

Du får skattereduktion för tjänsterna när de utförs i eller i anslutning till din bostad, eller i ditt fritidshus samt hos dina föräldrar.

Kontakta oss idag för att få assistans i Hässleholm till dig eller någon du känner

Vi ger assistans i Hässleholm till alla som behöver det, spelar ingen roll varför behovet finns. Vi finns för att ge assistans till saker i vardagen som inte är lätta att ta hand om på egen hand. Våra medarbetare kommer alltid att finnas till hands och ser till att din vardag flyter på som vanligt. Kontakta oss idag för ett prisförslag på vår assistans i Hässleholm! Berätta gärna vad just du är i behov av så tar vi snabbt fram en lösning.

 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

★ ★ ★ ★ ★

​5 / 5 stjärnor av 3 recensioner på ​Fac​ebook

KontorStider

Måndag - Fredag:

9.00 - 17.00

adress

Allt Rent i Hässleholm,

Södra Kringelvägen 2​

Kontaktinformation