-->

Godkända för serviceinsatser inom "Fritt val hemtjänst" – LOV!

Kontakta oss för att veta mer!

Telefon: 0451 700 103​

Vi tar hand om din flyttstädning i Hässleholm

Vi får din flytt att gå smidigare med hjälp av flyttstädning i Hässleholm

Att städa vi en flytt är någonting som tar tid och kräver en hel del jobb. För att underlätta allt för dig tar vi hand om hela din flyttstädning i Hässleholm, från start till slut. Vid en flytt blir det smutsigt och det är därför viktigt att anlita en städfirma i god tid för att få hjälp med flyttstädningen. Med hjälp av vår flyttstädning i Hässleholm slipper du oroa dig. Du kan istället fokusera på att få med dig allting, packa snyggt och flytta i lugn och ro. Flyttstädning kräver noggrannhet och ofta erfarenhet för att se till att allting tas hand om på ett ordentligt sätt. Vi ser till att bland annat kyl och frys blir ren, ugnen, alla skåp och luckor, väggar, golv, lister och mycket mer. För mer information om vad som ingår får du gärna kontakta oss.

Med flyttstädning i Hässleholm ser du till att få en smidigare

Vi underlättar din flytt med flyttstädning i Hässleholm, så att du kan fokusera på inflyttningen i ditt nya hem. Vi ser till att det gamla lämnas i ett prydligt skick och avslutar med en besiktning där vi ser till att åtgärda de fel som hittas. Vi jobbar alltid tills alla parter är nöjda med slutresultat. Det finns inga jobb som vi inte är villiga att ta oavsett storlek eller karaktär, finns vi här för att hjälpa dig med din flyttstädning i Hässleholm.

Kontakta oss så tar vi hand om din flyttstädning i Hässleholm

Se till att skaffa all hjälp du behöver inför flytten med flyttstädning i Hässleholm. Vi har lång erfarenhet samt stor kompetens när det handlar om flyttstädning och vi utför alltid ett noggrant och gediget arbete. Se till att kontakta oss idag för en offert på flyttstädning i Hässleholm!​

Hur kan vi hjälpa till med flyttstädningen i Hässleholm?​​

 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

★ ★ ★ ★ ★

​5 / 5 stjärnor av 3 recensioner på ​Fac​ebook

KontorStider

Måndag - Fredag:

9.00 - 17.00

adress

Allt Rent i Hässleholm,

Södra Kringelvägen 2​

Kontaktinformation